Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Phoenix Ulmu - AS Viitorul Insuratei 1-1 (0-0)

Rezultatul de egalitate de la Ulmu nu reflecta nici pe departe raportul de forte din teren. Viitorul Insuratei a fost mereu la cirma jocului si doar lipsa de inspiratie a celor ajunsi la finalizare a facut ca la finalul timpului regulamentar de joc scorul sa fie egal.
Oaspetii au ratat prima situatie de gol chiar in minutul 10 prin Bratosin, dupa care a venit rindul lui Vicol sa trateze cu superficialitate doua oportunitati de deschidere a scorului. Juniorul Viitorului a lovit prea usor mingea in minutul 18, chiar daca s-a aflat doar la marginea careului mic, iar cu trei minute inainte de finalul primei reprize a sutat in bara. Pe lista ratarilor primei parti a meciului si-a mai trecut numele si atacantul Dobre.
La sapte minute de la reluare coordonatorul de joc al formatiei din Insuratei l-a vazut iesit din poarta pe goal-keeperul gazdelor si a incercat sa marcheze un gol de efect insa mingea lobata de el nu l-a depasit pe Stefan. Dpa alte trei minute Vicol s-a jucat cu o alta situatie de gol. Dobre si Buciumeanu au gafat la rindul lor din situatii foarte bune si cum in fotbal ocaziile se razbuna in minutul 70 gazdele au deschis scorul prin Gavrila dupa o gafa a portarului oaspetilor Stoica.
Formatia din Insuratei a fortat egalarea si a reusit-o cu trei minute inainte de fluierul de final al meciului. Clim a centrat din lovitura libera, iar noul intrat, Baicu, a reluat cu capul in vinclul portii adverse.
AS Viitorul ramine astfel singura formatie din judetul Braila care ne-a dat motive de satisfactie prin evolutia sa si in aceasta etapa celelalte doua CF Braila si Petrolul Ianca raminind in continuare marile deziluzii din acest inceput de campionat.

AS Viitorul: Stoica - Pislaru, Bogdan, Nicolae (min. 82: Boros), Clim - Paraschiv (min. 78: Buciumeanu), Vioreanu, Bratosin (min. 75: Baicu), Stanciu (min. 46: Bejan) - Dobre, Vicol.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii