Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PF Daniel Buzdugan

Am observat ca PF Daniel vrea sa se faca Dan Voiculescu, adica sa aiba la fel de multe ziare si televiziuni cit are Felix. Ca cica oitele ratacite din Romania au nevoie de o relatie mult mai apropiata cu biserica, iar acest lucru se poate realiza mai usor daca BOR isi va face un ziar, un radio, ba chiar si o televiziune proprie si personala. Bun, si cum va arata o grila de programe a lu' BOR TV? Sint curios daca vor minti la rubrica Meteo, asa cum fac toti nesimtitii astia de la preoteve, antenaunu etc, de am ajuns sa plec cu geaca pe mine dimineata, iar pe la ora 12 ziua sa ma trezesc ca afara sint 30 de grade. Personal, cred ca la Biserica TV se va minti de paispe ori mai tare decit la oteve, de exemplu. Pe ce ma bazez? Pe absolut nimic, n-am nici o dovada, dar asta cred si, vorba aia, nu cercetez.
Dar uite ca m-am luat cu vorba si am uitat de ce m-am apucat sa scriu acest articol. Bai, deci m-au timpit astia duminica trecuta cu ceremonia de, auzi la ei, intronizare a lui Daniel. Un eveniment absolut neinteresant din punctul meu de vedere, la care am vazut ca s-au inghesuit destui. Si apropo de asistenta. Sa-i tii pe oamenii aia afara, in timp ce marile personalitati aveau locuri rezervate la slujba prin care Daniel devenea sef al BOR? Deci populimea sta afara si priveste pe un ecran baban ceremonia, iar tu, bai personalitateo, stai ca smecheru' inauntru pe scaun si te faci ca asisti. Nu stiu de cind naiba a ajuns Nicolae Vacaroiu personalitate. Inteleg sa-l consideram personalitate pe regele Mihai, ca doar Romania nu a avut 114 regi. Dar pe Vacaroiu sau Melescanu? Cine sint astia, frate, de sint tratati regeste? Degeaba vorbeste patriarhul Daniel despre intoarcerea la credinciosi, atita timp cit le intoarce spatele si ii lasa pe-afara. Rolul social al bisericii este primordial, iar Daniel degeaba isi face trust de presa, pentru ca biserica trebuie sa rezolve (atit cit poate) problemele oamenilor, nu sa le semnaleze. Eu stiam ca asta era sarcina jurnalistilor, sa semnaleze o problema, atunci cind ea exista, da' vad ca necuratu' si-a bagat coada si unde nu-i fierbe oala.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii