Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Petrolul a pierdut, dar ramine pe locul al doilea in clasament

Dupa modul in care a inceput jocul pe stadionul "Stefan Vrabioru" din Ianca, nimic nu anunta rezultatul surprinzator ce avea sa se consemneze la finalul partidei.
Petrolul a trecut repede peste perioada tatonarilor si in minutul 7 a deschis scorul prin Berceanu, dupa o actiune la care au mai participat Vasilica Gheorghe si Rosu.
Replica formatiei vizitatoare a venit printr-un fost petrolist, Viorel Gheorghe, dar Cristea a avut o interventie buna si a evitat golul.
Gazdele au reusit o noua actiune spectaculoasa in minutul 20, cind Zainea a trimis o diagonala de peste 30 de metri si Rosu a sutat milimetric pe linga vinclul portii aparate de Stanca.
Dominarea petrolistilor s-a concretizat pentru a doua oara in minutul 30, dupa reusita lui Zainea, din nou reprofilat pe post de atacant.
Dupa citeva minute, gazdele au reclamat un penalty la un fault al lui L. Mihai asupra lui Berceanu insa arbitrul de centru nu a fost de aceeasi parere.
Starea de automultumire instalata dupa realizarea periculosului scor de 2-0 a fost rapid taxata de constanteni care, intr-un interval de numai un sfert de ora, au marcat de trei ori.
Semnalul de alarma l-a tras Viorel Gheorghe, in minutul 35, numai ca si de aceasta data portarul petrolist a avut o interventie salvatoare insa dupa numai un minut Cristea a fost invins de Colagea.
Cel mai bun jucator al oaspetilor, Viorel Gheorghe, a marcat pentru 2-2, in minutul 45, iar in primul minut de prelungire Colagea a adus Farul II in avantaj.

Gazdele au ratat un penalty in ultimul minut de joc

La doua minute de la reluare, satelitul Farului a obtinut o lovitura libera, Viorel Gheorghe a sutat puternic, portarul Petrolului a respins in fata si Lupu a indeplinit o simpla formalitate, 2-4.
Gazdele puteau reduce din diferenta la faza urmatoare insa pe linia portii constantene a aparut providential Calin si astfel mingea sutata de Costel Rosu nu a ajuns in plasa.
Formatia petrolista a reluat actiunile spre careul advers insa doar in ultimele zece minute a reusit sa-i dea emotii lui Stanca, portarul oaspetilor reusind sa se opuna in doua rinduri la suturile destul de dificile expediate de Berceanu si Zainea.
In ultimul minut al partidei, Stanca l-a faultat in careu pe Rosu si de data aceasta centralul intilnirii a aratat punctul cu var. Cristea si-a asumat responsabilitatea executarii penalty-ului insa a ratat marcarea unui gol ce ar mai fi redus din proportiile esecului.
Datorita infringerii galatenilor de la Junkers, Petrolul chiar daca a inregistrat un esec pe teren propriu, a ramas pe locul al doilea in clasament, gratie unui golaveraj superior.
"Cred ca jucatorii nostri au intrat mai devreme in vacanta. Pe de alta parte din politica noastra pentru urmatorul sezon face parte si testarea tuturor componentilor lotului ca sa stim pe cine vom putea miza incepind de la toamna. In opinia mea, judecind dupa numarul ocaziilor pe care ni le-am creat, un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil" a declarat, la finalul partidei, presedintele Iancu Teodorescu.
Petrolul: Cristea - Tudor, Smeu (min. 55: Bratu), Em. Cristian, Stanciulescu - Rosu, V. Gheorghe (min. 46: Costache), Bulancea, Bandarica (min. 80: Costea) - Berceanu, Zainea.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii