Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Petrolul Ianca a plecat pentru zece zile la Slanic Moldova

Dupa doua saptamini de pregatiri la Braila, in care accentul s-a pus pe readaptarea organismului la efort, de ieri Petrolul a plecat in cantonament montan, la Slanic Moldova.
"Vom folosi aceasta perioada de zece zile pentru acumulari fizice insa dupa fiecare etapa pe care o vom parcurge vom sustine si cite un meci de verificare in compania echipelor de Divizia C si D din zona. Probabil ca vom juca si cu Petrolul Moinesti, formatie cu care am demarat deja tratativele in vederea unei partide amicale", a declarat la plecare presedintele Iancu Teodorescu.
In perioada 6-16 februarie, cit va dura cantonamentul, antrenorii Negoita si Bulancea au programat cite doua antrenamente pe zi.
La cantonamentul montan participa 24 de fotbalisti dintre care 11 sint juniori din propria pepiniera: Cristian Cristea, Stefan Badiu, Leonard Dragan, portari, Dorin Tudor, Dorin Zainea, Emil Cristian, Florian Bulancea, Iulian Bratu, fundasi, Costel Rosu, Cristian Balta, Dan Perca, Nicolae Jinga, Cristian Bandarica, Razvan Sirbu, Ionut Baciru, mijlocasi, Marian Berceanu, Alexandru Neta, Emanuel Moldoveanu, Catalin Stanciulescu, Marius Lupu, Gabriel Bosoi, Andrei Puscasu, Gigel Costache, atacanti. Cel de-al 24-lea jucator este unul surpriza, al carui nume nu a fost dezvaluit inca de conducerea Petrolului, probabil ca acest lucru se va petrece abia dupa ce va semna.
In toate compartimentele am promovat juniori de perspectiva si de aceea i-am luat cu noi in cantonament pentru a se acomoda cu atmosfera de la echipa de seniori. Probabil ca asa cum a confirmat deja Rosu, Moldoveanu si Neta, la fel se vor petrece lucrurile si cu ceilalti", aprecia antrenorul Dumitru Bulancea.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii