Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Petrolul Ianca - Oil Terminal Constanta 2-1(0-0)

Dominare sterila a gazdelor

Din dorinta de a transa rapid victoria, formatia gazda s-a avintat inca din primele minute in atac, si-a creat numeroase situatii de a marca insa pina la pauza tabela nu s-a modificat.
Sarabanda ocaziilor a inceput in minutul 2, cind Zainea, inlocuitorul lui Berceanu in atacul petrolistilor, a reluat cu capul pe linga poarta. Neta, in minutul 5, si Bandarica trei minute mai tirziu, i-au incercat pe rind vigilenta lui Gindac insa portarul constantean, prin interventiile sale, a lasat sa se intrevada ca este intr-o zi de exceptie. In minutul 10 Bulancea a trimis si el un trasor care a trecut la o palma de stilpul din dreapta al portii constantene.
Preocupata exclusiv de faza defensiva, Oil a trecut o singura data de mijlocul terenului in aceasta prima repriza, la capatul primului sfert de ora, dar putea sa deschida scorul daca fundasul stinga al gazdelor, Stanciulescu, nu ar fi scos mingea de pe linia portii la sutul lui Caibar.
Petrolul a trecut peste acest soc, a reluat asediul in careul advers insa Neta (min. 25, 35), Bandarica (min. 32) si Zainea fie ca nu au gasit tinta, fie ca mingile trimise de ei spre poarta au fost parate cu siguranta de catre portarul constantean.

Conduse cu 1-0, gazdele au intors rezultatul in ultimele 20 de minute

Repriza a doua a inceput in aceeasi nota de dominare a gazdelor si cu o ratare a lui Bosoi.
Contrar cursului jocului, in minutul 57, dupa un corner, oaspetii au reusit sa deschida scorul prin Priescu dupa care s-au baricadat din nou, pe doua rinduri, in fata propriului careu.
Dupa o noua incercare nereusita a lui Bandarica, in minutul 65, gazdele au reusit totusi sa restabileasca egalitatea cinci minute mai tirziu, cind acelasi jucator a centrat impecabil din lovitura libera, iar Zainea a reluat in plasa, cu tot efortul disperat al lui Gindac.
Din acest moment echipa petrolista a devenit si mai insistenta dar in continuare parea lipsita de sansa, de moment ce in minutul 85, de la doar 6 metri, Bandarica nu a reusit sa-l invinga pe portarul oaspetilor.
Cu un minut inainte de expirarea timpului regulamentar de joc, cei mai buni jucatori ai gazdelor, Vasilica Gheorghe, Bandarica si Zainea, au conlucrat perfect la ultimul corner al partidei si fundasul central al Petrolului, reprofilat pentru acest meci pe post de atacant, Dorin Zainea, a marcat un gol spectaculos, aducind astfel trei puncte formatiei sale.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii