Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Petrolul Ianca intilneste pe teren propriu penultima clasata, Hidro-Metalcord Buzau

Petrolul vrea sa obtina al treilea succes consecutiv

Dupa succesul de la Axiopolis Cernavoda, deoarece s-au intors in Braila pe la miezul noptii, petrolistii au primit o zi de pauza dupa care au reluat pregatirile in vederea meciului de astazi. Dupa "lanterna" Petrolul o are ca adversara pe penultima clasata Hidro-Metalcord Buzau, formatie care marti a reusit sa invinga la limita pe teren propriu echipa aflata pe locul al saselea. Cu doar 11 puncte si minus 13 la adevar, buzoienii par deja retrogradati insa aceeasi pozitie a ocupat si in turul campionatului si atunci au evoluat cu o mare ambitie, reusind sa incheie la egalitate, 0-0, partida cu petrolistii.
In tabara Petrolului, fata de etapa precedenta nu au aparut alte probleme, astfel ca antrenorii Negoita si Bulancea pot alinia aceeasi formatie care a cistigat la Cernavoda.
Fotbalistii din Ianca spera sa obtina cel de-al treilea succes consecutiv si sa astepte o gafa din partea unora dintre formatiile de pe podium pentru a le detrona.
In partida tur de la Buzau, petrolistii si-au creat patru ocazii in prima repriza, tot atitea periculoase si in partea secunda a meciului insa disputa s-a incheiat la egalitate, 0-0. Cu doua minute inainte de final, Grosu a sutat spre poarta buzoiana, fundasul Stanescu a schimbat traiectoria mingei cu mina insa arbitrul de centru le-a refuzat oaspetilor un penalty clar.

CS Faurei nu si-a pierdut sperantele

Marti, CS Faurei nu a reusit decit un rezultat de egalitate in partida cu Junkers, astfel ca sansele ei de a se salva de la retrogradare s-au redus considerabil. Jucatorii considera totusi ca pina la finalul campionatului mai sint inca destule etape de disputat si mai cred inca in sansa lor.
Astazi, formatia din Faurei o intilneste pe Politehnica Galati, echipa aflata pe locul al saptelea si ar trebui, tinind cont de faptul ca este tot o nou promovata, sa obtina prima victorie din acest retur. Totul va depinde insa de modul in care jucatorii gazda vor intelege sa abordeze partida.
Miercuri, dupa etapa a 15-a, a avut loc o sedinta de analiza si probabil ca masurile stabilite, cel putin teoretic, ar avea darul de a revigora starea de spirit a echipei si a o mobiliza pentru intilnirea de astazi.
In partida tur, galatenii au cistigat cu 3-0 insa victoria lor s-a profilat abia in repriza a doua, la pauza scorul fiind egal, 0-0.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii