Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Petrolul Ianca a facut prima achizitie

In prima parte a cantonamentului montan, efectuat la Slanic Moldova, antrenorii Negoita si Bulancea au pus accent numai pe pregatirea fizica generala. Dimineata, petrolistii se lupta cu pantele inzapezite ale muntilor din zona, iar dupa-amiaza sedinta de pregatire se deruleaza in sala de forta.
De miercuri, a intrat in regim normal de pregatire si portarul Cristea.
Noutatea din lotul Petrolului Ianca, de fapt cel de-al 24-lea jucator luat in cantonament, o reprezinta atacantul Ionut Botezatu, jucator in virsta de 24 de ani, care a activat si in Divizia B, la Unirea Focsani. Prin cooptarea lui, conducatorii gruparii petroliste incearca sa intareasca compartimentul ofensiv al echipei dupa plecarea golgeterului Fanel Ghioca.
"Cu toate ca pentru toti fotbalistii cantonamentul este unul dintre cele mai putin agreate perioade, pot sa remarc faptul ca toti jucatorii nostri se integreaza si se implica foarte bine in programul de pregatire. Am reusit un prim transfer foarte important si probabil ca va mai urma cel putin unul. Noi am venit in primul rind pentru acumulari fizice, dar probabil ca martea viitoare vom sustine si o partida de verificare cu Petrolul Moinesti", a declarat presedintele Iancu Teodorescu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii