Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Petrolistii si-au batut joc de ocazii

Petrolul nu a avut o evolutie slaba in acest joc, dar cu toate acestea, din cauza principalei metehne a echipei din ultima perioada - ratarile, a plecat invinsa de la Ovidiu.
Practic, gazdele nu au avut decit o singura ocazie pe repriza si au marcat un gol de trei puncte, in timp ce petrolistii au stat mai tot timpul foarte aproape de careul advers si, firesc, au avut si situatii de gol, dar au ratat cu obisnuita lor seninatate.
"La Petrolul, doar fundasii nu au avut posibilitatea sa introduca balonul in plasa si de aceea consider ca in mod evident exista carente serioase sau poate chiar rea vointa. Degeaba lucram la antrenamente daca in teren jucatorii evolueaza dupa cum le trece lor prin cap", declara cu naduf inca de la pauza, antrenorul Iacob Carst.
Cele mai mari ratari ale partii secunde si le-au trecut in cont Grosu, Berceanu si Rosu in timp ce gazdele au reusit, la singura faza periculoasa, sa obtina un penalty, la un atac intirziat al lui Costache si sa obtina victoria deoarece lovitura de pedeapsa a fost transformata de Ciuciuleac.
Oaspetii au mai realizat o faza spectaculoasa in minutele de prelungire cind, dupa un un-doi intre Bandarica si Berceanu, mingea a ajuns la Rosu, extrema petrolistilor a luat startul spre careul advers insa a fost oprit din cursa de catre arbitrul asistent, pe motiv de ofsaid.
Dupa acest nou insucces, Petrolul a coborit in zona "nisipurilor miscatoare", moment aminat pina acum de jocul rezultatelor, care le-au fost favorabile elevilor lui Iacob Carst, insa de acum situatia devine critica. Formatia din Ianca se apropie cu pasi repezi de esalonul al patrulea si, daca nu se vor lua masuri de urgenta, soarta echipei ar putea fi pecetluita chiar pina la finalul turului.
Petrolul: Constandache - Zainea, Em. Cristian, Stanciulescu - Grosu, Balta, Bandarica, Costache, Bosoi - Berceanu, Rosu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii