Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Petrolistii din Ianca au inceput pregatirile in vederea returului

Luni, 16 ianuarie, Petrolul si-a reluat pregatirile in vederea returului, dar la reunirea lotului nu s-au mai prezentat, din motive obiective, Smeu, Hrinca, Badiu, Carabat, jucatori care au optat pentru alte genuri de activitati sau pentru alte echipe, dar si portarul Jalba care, la aproape 38 de ani, a decis sa se retraga din activitatea sportiva.
In aceasta saptamina, se va pune accent pe readaptarea organismului la efort prin antrenamente efectuate la sala Polivalenta si pe aleile parcului Monument.
Tot in aceasta perioada, fotbalistii vor efectua si vizita medicala.
Pe de alta parte, conducerea clubului a stabilit deja datele de disputare a doua partide amicale. Petrolul va juca pe 25 ianuarie la Unirea Urziceni, iar pe 23 februarie la Gloria Buzau.
"Este firesc sa incepem pregatirile treptat, dar ca de obicei noi le vom "presara" cu meciuri de verificare. In afara de partidele deja planificate, cu Unirea Urziceni si Gloria Buzau, vom mai sustine si altele, sper eu cit mai multe, pentru ca numai prin jocuri de verificare poate creste valoarea fotbalistilor si cum in acest moment noi mizam doar pe jucatori din propria pepiniera trebuie sa ne zbatem pentru ca acestia sa aiba meciuri in picioare", a declarat presedintele Iancu Teodorescu.
Dupa readaptarea la efort, in perioada 6 - 16 februarie, Petrolul va pleca intr-un cantonament centralizat la Slanic Moldova. In cantonamentul montan, petrolistii vor sustine si meciuri de verificare, cu Petrolul Moinesti, Aerostar Bacau, dar si cu divizionara D, Energia Onesti.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii