Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Petrolistii au pierdut si au mai facut un pas spre Liga a IV-a

Asa cum era si de asteptat, Inter-Gaz a venit la Ianca pentru toate punctele puse in joc si soarta i-a suris deoarece la singurele situatii de a marca, bucurestenii au reusit sa trimita mingea in poarta lui Cristea. Cele doua echipe nici nu se asezasera bine in teren si, la primul contraatac, oaspetii au reusit sa deschida scorul prin Dumitrescu.
Coordonati din teren de antrenorul - jucator Tudorel Pelin, petrolistii s-au apropiat in citeva rinduri de careul advers, dar nu au reusit sa si inscrie. Primul care a ratat golul egalizator a fost Lupu, atacantul gazdelor fiind apoi copiat de Radu Laurentiu.
Cind toata lumea astepta pauza, bucurestenii au lovit din nou, Velicu a centrat in careul petrolist si Birsan a stabilit deja scorul final al meciului, 0-2.
In partea a doua Petrolul a alergat dupa golul de onoare insa oaspetii s-au aparat grupat si nu au lasat culoare spre propria poarta. Izolat undeva pe banda dreapta, Fanel Ghioca s-a zbatut destul de mult la mijlocul terenului, la fel ca si Cristi Balta insa cei doi "veterani" ai gazdelor nu s-au sincronizat cu ineditul cuplu de atacanti, Radu - Lupu, ambii departe de cerintele acestui esalon fotbalistic.
In urma acestei infringeri Petrolul a ramas pe locul al 15-lea si s-a indepartat la cinci puncte de echipa aflata pe pozitia a 14-a, Aurora Cernavoda.

Petrolul: Cristea - Grosu, Pelin, Ionita, Stanciulescu - Ghioca, Bratu, Balta, Costache - Radu, Lupu. In partea a doua la petrolisti au mai evoluat Hrinca si Radulescu.

Rezultatele inregistrate in etapa a 22-a:
Portul Constanta - Rocar Bucuresti 1-0
CS Ovidiu - Viitorul Insuratei 1-3
Dinamo II Bucuresti - Phoenix Ulmu 2-1
Steaua II Bucuresti - Aurora Cernavoda 0-0
Dunarea Calarasi - Farul II Constanta 0-1
Callatis Mangalia - UFC Chitila 2-3
Petrolul Ianca - Inter-Gaz Bucuresti 0-2
Politehnica Timisoara - Dodu Bucuresti nu s-a disputat deoarece gazdele nu au asigurat asistenta medicala.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii