Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Petrolistii au pierdut la scor disputa cu liderul

Este foarte greu sa obtii puncte pe terenul liderei, deoarece de la Matache si pina la virful de atac Lemnaru, majoritatea fotbalistilor au facut deja cunostinta cu primul esalon si mai greu atunci cind aliniezi o formatie fara experienta. Iar daca mai vine si un ajutor din partea arbitrilor, asa cum s-a intimplat in doua rinduri, la golul al doilea si al patrulea, atunci scorul este unul foarte sever.
Pelin nu l-a mai titularizat pe Cristea care gresise lamentabil in ultimele doua partide si l-a trimis intre buturi pe Dragan, dar nici aceasta solutie nu a dat roade deoarece in minutul 14 portarul petrolist a avut o interventie tardiva si mingea sutata de Paun a intrat in poarta, exact pe la coltul scurt acolo unde se afla Dragan.
A urmat o faza la care oaspetii au acuzat faptul ca jucatorul care a trimis mingea in plasa se afla in ofsaid insa golul lui Moise (min. 23) a fost validat si dinamovistii aveau deja un avantaj substantial.
Petrolistii au revenit in joc si dupa putin timp au reusit sa obtina un penalty si Balta a redus din diferenta. Jocul bun al oaspetilor s-ar fi putut concretiza cu un nou gol, daca Lupu ar fi avut inspiratia sa devieze mingea pe linga Matache, dupa o actiune petrolista purtata de Ghioca si Balta care a facut sah mat apararea bucuresteana. In loc de 2-2 la pauza a fost 3-1 pentru gazde. In minutul 39, Bratu a luftat, portarul Dragan a ezitat sa iasa la minge si Lemnaru a inscris cu un sut plasat, de la 8 metri.

Ghioca l-a lasat spectator pe Matache

Inceputul partii secunde a fost destul de echilibrat, cu actiuni frumoase la ambele porti insa tabela s-a modificat tot dupa un ofsaid nesemnalizat de arbitrul asistent, iar Turcan a marcat pentru 4-1. A urmat o gafa a lui Ionita si lidera a marcat pentru a cincea oara prin Mihai (min. 80).
Petrolul a iesit mai hotarita in ofensiva si dupa o ratare a lui Laurentiu Radu, cu doua minute inainte de finalul partidei a reusit sa mai inscrie o data prin Ghioca, la capatul unei faze foarte spectaculoase. Costea a centrat de pe partea dreapta, Radulescu a sarit fals si de la punctul cu var, Ghioca a trimis mingea cu capul in vinclul portii lui Matache, portarul dinamovist fiind spectator la aceasta faza.

Petrolul: Dragan - Costea, Ionita, Stanciulescu, Bratu - Grosu, Hrinca (min. 75: L. Radu), Balta, Spirea (min. 80: Radulescu) - Ghioca, Lupu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii