Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Petrolistii au pierdut la limita, dupa ce au condus cu 1-0

Petrolistii au avut prima ocazie de a deschide scorul, prin Rosu, dupa care constantenii au replicat prin Larie (min. 15) si Florea, mingea sutata de ultimul intilnind bara din dreapta a portii oaspetilor.
Cristea are o interventie salvatoare in minutul 25, cind reuseste sa-l blocheze in careu pe Larie. Petrolul a inchis caile de acces spre propriul careu si, putin dupa jumatatea primei reprize, a initiat un contraatac finalizat de Hrinca, cu sut de la 30 de metri, care i-a dat mari batai de cap portarului constantean Raut.
Lupu si Moldoveanu isi regleaza "tirul" cu suturi de la distanta, insa cea mai mare ocazie a primei reprize este irosita de Costel Rosu (min. 41) care, dupa ce l-a driblat si pe portarul gazdelor, a sutat de la 10 metri pe linga poarta goala.
In ultimul minut al primei parti, Cristea a avut din nou o interventie salvatoare in fata unuia dintre cei mai periculosi jucatori ai gazdelor, Larie, si astfel repriza s-a incheiat cu un scor "alb".

Constantenii au taxat gafele defensivei petroliste

La finalul primelor cinci minute din cea de-a doua repriza, Florea suteaza din nou in bara portii aparate de Cristea.
Dupa doua ocazii ratate de Lupu, Petrolul reuseste sa deschida scorul, in minutul 60, prin Berceanu, care a catapultat mingea in vinclul portii adverse, dupa o combinatie in marginea careului constantean, la care au mai participat Lupu si Balta.
Gazdele mizeaza numai pe cartea atacului si presiunea exercitata asupra portii petroliste se concretizeaza in minutul 76, cind Florea restabileste egalitatea, dupa o greseala a fundasului stinga al oaspetilor, Bratu.
Un minut mai tirziu, Neta iroseste o imensa ocazie de a-si aduce echipa in avantaj, iar cu patru minute inainte de finalul partidei, L. Mihai reuseste sa aduca, in extremis, victoria gazdelor.
Astfel, Petrolul, dupa ce a avut meciul in mina, nu a reusit sa plece acasa nici macar cu un punct.
Petrolul: Cristea - Bosoi, Em. Cristian, Zainea, Bratu - Rosu, Hrinca (min. 50: Balta), Moldoveanu, Bandarica (min. 74: Neta) - Berceanu, Lupu
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii