Mergi la conţinutul principal

Petreceri "cu cântec" la Protecţia Copilului

Ar fi o minune ca un angajat să primească din partea conducerii măcar 10 lei sau altă atenţie, din iniţiativa personală a conducerii, cu ocazia aniversării zilei de naştere. Teorema care se aplică acestei probleme arătate nu are reciproca valabilă. Uimiţi-ne, domnule director şi dovediţi contrariul, faceţi şi reciproca valabilă, nu fiţi exclusivist !", se arată într-o sesizare primită la redacţie, semnată de "un grup de salariaţi de rând" de la DGASPC.

Directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Drepturilor Copilului Brăila, Alexandru Sculschi, s-a arătat neplăcut surprins de sesizare şi a promis că nu-şi va mai sărbători ziua de naştere sau onomastica în instituţie. "Sunt surprins neplăcut de o astfel de sesizare. Pe de altă parte, poate fi o învăţătură de minte şi nu voi mai accepta nici măcar o jumătate dintr-o floare, cu nicio ocazie de genul acesta. În niciun caz nu am vreo implicare, nu am făcut nicio aluzie că ar trebui să se facă gesturi de acest fel. Generos eu cred că am fost, atunci când au fost astfel de evenimente ale unor colegi, am contribuit băneşte şi eu, şi d-na director, s-au luat flori, o sticlă de şampanie. Se sărbătoreşte şi ziua celorlalţi colegi", a declarat Alexandru Sculschi. Afirmaţia a fost susţinută şi de către directorul adjunct, Simona Cimpoae: "De fiecare dată când a fost ziua cuiva, la noi, la direcţie, am contribuit. Dar să se înţeleagă că nu este nimeni care-i obligă pe ceilalţi să contribuie cu bani, întotdeauna am crezut că astfel de gesturi vin din dorinţa fiecăruia".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro