Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Petrecere pe cinste la Carnavalul Francofoniei

Simbata, in sala de sport a Scolii "Ecaterina Teodoroiu", a avut loc
editia a doua a "Carnavalului Primaverii", prilejuit de Zilele
Francofoniei. Protagonisti au fost elevi de la scoala gazda, indrumati de prof. Ioana Gancearov, Scoala "I. L. Caragiale" indrumati de prof. Veronica Zamfir si Doina Gafton, Scoala "George Cosbuc" - prof. Georgeta Marioru, Grupul Scolar "Anghel Saligny" - prof. Gabriela Ferdinalis. Dindu-se startul petrecerii, copiii s-au distrat de minune imbracati in costume care mai de care mai frumoase si distractive, reprezentind animalute, tigancuse, vrajitori, printese, cavaleri, cupidoni, eroi din cartile de povesti, zine ale primaverii si personaje din filmele pentru copii. De la carnaval nu a lipsit traditionalul concurs al mastilor, care i-a supus pe participanti la citeva probe. Prima proba a constat intr-o parada a costumelor. In prezenta unui juriu format din cadre didactice, concurentii au prezentat in limba franceza atit costumatiile purtate cit si personajul intruchipat, fiind apreciate ritmul vorbirii si acuratetea pronuntei. Concurentii selectati in urma primei probe au avut dreptul de a participa la cea de-a doua proba, in care copii a trebuit sa-si demonstreze calitatile de buni dansatori.
Elevii de la Scoala "Ecaterina Teodoroiu" au pregatit si citeva
momente artistice in limba franceza, spre incintarea oaspetilor. La
final, cele mai reusite costume au fost premiate. Au primit premii si
dimplome elevii: Cosmin Capatana, clasa a III-a , Nicoleta Tudor - a
VI-a, Andrada Andrei, Bianca Curcumeli - a VI-a, Andreea Leu - a V- a, de la Scoala "Ecaterina Teodoroiu", Alberto Draghici, clasa a VII-a, Catalina Plopeanu - a III-a , Nicolae Gheorghita - a III-a, de la Scoala "I.L. Caragiale", Roxana Neculai, clasa a V-a - Scoala "George Cosbuc" si Raul Dragusanu", clasa a VI-a - Grupul Scolar "Anghel Saligny". Toti copiii au primit diplome, iar in final a avut loc o petrecere pe cinste cu muzica si dans.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii