Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Petre ramine la Dinamo, iar Plesan nu pleaca la Timisoara

Presedintele executiv Ioan Becali a declarat, luni, agentiei MEDIAFAX, ca fotbalistul Florentin Petre va ramine la FC Dinamo pina la finalul sezonului, iar Mihaita Plesan nu se va transfera la Poli Timisoara.
"Florentin Petre va ramine la noi pina la vara. Daca apare vreo oferta din strainatate, e liber in orice moment", a spus Becali.
Contactat telefonic de MEDIAFAX, Petre a confirmat ca va ramine la Dinamo. "S-a stabilit sa ramin la Dinamo pina la finalul contractului, apoi voi vedea ce voi face", a mentionat Petre.
Petre, care va implini 30 de ani pe 15 ianuarie, a mentionat ca a convenit cu presedintele Ioan Becali ca salariul sau sa ramina neschimbat. "Mi-a spus ca este exclus sa ma lase sa joc la o alta echipa din tara. Insa, in cazul unei oferte in strainatate, ma va lasa sa plec imediat", a mai spus capitanul formatiei "alb-rosii".
Ioan Becali a afirmat ca nu se pune problema ca Mihaita Plesan sa plece la Poli Timisoara. "Exclus un transfer al lui Plesan la Timisoara. Singura cerere a venit pentru un transfer la pachet, impreuna cu Moti. Nu am primit nici o oferta pentru un transfer separat", a precizat oficialul gruparii dinamoviste.
Oficialul FC Dinamo declarase, vineri, la revenirea din vacanta pe care si-a petrecut-o in Dubai, ca lui Florentin Petre nu i se va prelungi contractul si ca fotbalistul este liber sa plece. De asemenea, Ioan Becali a mai spus ca Petre nu este un simbol al echipei din Soseaua Stefan cel Mare, din moment ce solicita marirea contractului.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii