Mergi la conţinutul principal

Peste 900 de locuri la şcolile de agenţi de poliţie

•  până la data de 15 noiembrie au loc înscrierile candidaţilor

 

Tinerii brăileni dornici să îmbrace uniforma de poliţist au la dispoziţie sute de locuri disponibile la şcolile de agenţi. Înscrierea candidaţilor se poate face până la jumătatea lunii noiembrie.

După cum au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, cei care vor să îmbrace uniforma de om al legii pot candida pe cele 765 de locuri, dintre care 22 de locuri speciale pentru rromi şi 10 pentru alte minorităţi,  la Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina. Alte 162 de locuri (dintre care 3 sunt locuri speciale pentru rromi şi 3 pentru minorităţi), sunt disponibile la Şcoala de Agenţi de Poliţie “Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

Până pe 15 noiembrie 2019, toţi cei interesaţi pot depune dosarul de înscriere la sediul inspectoratelor de poliţie judeţene sau la Poliţia Capitalei, în funcţie de reşedinţa sau domiciliul fiecăruia.

Date despre condiţiile de recrutare, documentele pe care trebuie să le conţină dosarul, evaluarea performanţei fizice, proba de verificare a cunoştinţelor şi despre alte neclarităţi privitoare la admiterea în şcolile de agenţi de poliţie, pot fi găsite pe site-ul I.P.J. Brăila, la secţiunea carieră – Admitere - Anunţ admitere în unităţile de învăţământ postliceal ale I.G.P.R. - ianuarie 2020, la link-ul:

https://br.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere/anunt-admitere-in-unita… .

Concursul de admitere se va desfăşura în perioada 10-23 ianuarie 2020.

Poliţiştii urează mult succes candidaţilor.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro