Mergi la conţinutul principal

Peste 80 de societăţi comerciale verificate cu mascaţii la uşă

au fost luaţi în vizor şi paznicii care trebuie să-şi facă rondul pe timp de noapte • nici şoferii indisciplinaţi sau pietonii angajaţi în traversări neregulamentare nu au scăpat prea uşor • în numai două zile, au fost date amenzi în valoarea de 54.000 lei 

 

Sute de persoane legitimate şi sute de şoferi opriţi pentru control. În acest weekend, poliţiştii brăileni au acţionat atât în municipiu, cât şi în localităţile din mediul rural, pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Au fost în acţiune intensă poliţişti de ordine publică, poliţie rutieră, de investigaţii criminale, de la investigarea criminalităţii economice, din cadrul formaţiunilor de arme, explozivi şi substanţe periculoase şi luptători de intervenţie rapidă.

În zilele de 12 şi 13 mai, au fost verificate 84 de societăţi comerciale şi 28 de paznici, legitimate 455 de persoane, dintre care 26 au fost controlate corporal sumar. Poliţiştii au oprit în trafic 448 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etolitest 81 de şoferi. Sâmbătă, poliţiştii au constatat 8 infracţiuni (judiciare, economico-financiare, la regimul circulaţiei), şi au aplicat 182 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 54.000 lei.

Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi, în urma cărora au aplicat 117 sancţiuni contravenţionale, ca urmare a încălcării normelor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Dintre acestea, 26 au fost aplicate pentru traversarea neregulamentară, 36 pentru încălcarea regimului legal de viteză, iar restul pentru alte abateri de la normele rutiere.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro