Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Peste 600 de copii au participat la marsul copilariei

Ieri, Scoala nr.29 "Mihail Sadoveanu" impreuna cu organizatiile Consiliul Local al Tinerilor (CLT) Braila si Fundatia pentru Mileniul III, in parteneriat cu alte zece unitati de invatamint, au organizat o serie de activitati, prin care sa se marcheze Ziua Internationala a Copilului. Astfel, peste 600 de copii de la Gradinitele nr. 37 "Dumbrava minunata", nr.11, 9, 18, Pitulati si scolile nr. 23 "Mihai Eminescu", nr.3 "Spiru Haret", nr. 4 "Al.I.Cuza", nr. 32 si 6, au participat la marsul copilariei, ce s-a desfasurat pe Calea Calarasilor, cu plecare de la strada Grivitei si pina in Piata Independentei.
Pe platoul din fata Primariei, prescolarii au prezentat un mic program artistic, iar parintii si bunicii au participat la inedite concursuri (Colacul nazdravan, Asaltul Fortaretei sau Pescarul iscusit). "Toata distractia a fost acompaniata cu muzica pentru copii, oferita de voluntarii de la CLT. Totodata, copiii au realizat un caiet mesaj pentru primarul Cibu, care include atit mesajele copiilor, cit si dorinte ale acestora cu privire la cum isi vad ei orasul. De asemenea, in holul Primariei Braila, organizatorii au propus privitorilor mesaje ale copilariei. Efortul copiilor a fost rasplatit cu cadouri oferite de catre CLT, Fundatia pentru Mileniul III si magazinele Winmarkt si Mc Donald’s, precum si din partea primarului Constantin Cibu, viceprimarului Daniela Vasioiu si deputatului Mihai Tudose", a precizat Dumitru Girbacea, presedintele CLT Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii