Mergi la conţinutul principal

Peste 50.000 de vaccinați din Brăila așteaptă tichetele lui Cîțu

* potrivit unui comunicat de presă emis, ieri, de Prefectura Brăila, este vorba despre un număr de 12.050 de tichete de masă, care vor avea 2.410 de noi beneficiari * amintim că persoanele eligibile pentru primirea alocației de hrană sunt brăilenii care se vaccinează  împotriva Covid-19 cu schema completă de vaccinare, după data de 3 septembrie a.c.

 

Vești bune și nu prea. Județul Brăila a primit o nouă tranșă de tichete de masă destinate persoanelor care se vaccinează împotriva Covid-19 cu schema completă, doar că numărul acestor vouchere este destul de mic și, cel mai probabil, se va epuiza rapid. Concret, potrivit unui comunicat de presă emis ieri, 6 decembrie, de Prefectura Brăila, este vorba despre un număr de 12.050 de tichete de masă, care vor avea 2.410 de beneficiari. Conform informațiilor puse la dispoziție, bonurile valorice au fost împărțite la toate cele cinci centre de vaccinare din municipiu și județ, amenajate în cadrul sălii de sport a Liceului Tehnologic ”Anghel Saligny”, la Școala ”Nedelcu Chercea”, la SC Vard Brăila SA, în incinta Brăila Mall și la Spitalul orășenesc Făurei.

Totodată, Prefectura Brăila amintește faptul că recompensa are o valoare totală de 100 de lei și se acordă sub forma unor tichete de masă pe suport hârtie, respectiv 5 tichete în valoare de 20 de lei fiecare, termenul de ridicare a acestor stimulente fiind de 6 luni de la efectuarea schemei complete de vaccinare. Persoanele eligibile pentru primirea alocației de hrană sunt brăilenii care se vaccinează împotriva Covid-19 cu schema completă de vaccinare, după data de 3 septembrie a.c.

Reamintim că Direcția de Sănătate Publică Brăila a transmis către Ministerul Sănătății o estimare a numărului de tichete de masă necesare pentru județul Brăila, până la sfârșitul anului, de 292.500, pentru 58.500 de persoane, din care, în prima etapă, s-a reușit acordarea unui număr de 18.050 de tichete de masă, pentru un număr de 3.610 de persoane.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu