Mergi la conţinutul principal

Peste 500 kg de fructe şi legume confiscate de poliţişti

Vânzătorii de legume şi fructe, care au scos marfa pe piaţă deşi nu deţineau documente legale, au avut de dat explicaţii poliţiştilor. Miercuri, poliţişti de la Serviciul de Ordine Publică şi Posturile de Poliţie Comunale Frecăţei şi Măraşu au acţionat pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilicit cu produse agricole, alimentare şi nealimentare. Au fost constatate trei contravenţii şi s-au dat amenzi în valoare totală de 2.000 lei, conform prevederilor Legii 12/1990 (republicată) privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de comerţ sau prestări de servicii ilicite. Poliţiştii l-au depistat, în satul Titcov, comuna Frecăţei, pe Ali S. (50 de ani), din oraşul Hârşova, care oferea spre vânzare legume şi fructe, pentru care nu deţinea documente de provenienţă. "Acesta a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 500 lei, iar cantităţile de 412 kg de legume şi 68 kg de fructe au fost ridicate în vederea confiscării", a precizat scms. Jenel Sogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
În aceeaşi zi, între orele 14.00- 16.00, agenţi de la Postul de Poliţie Comunal Cazasu au fost şi ei în acţiune, tot pe linia comerţului ilicit. În plasa poliţiştilor a picat Gigi V. (31 de ani), din comuna Vidra, judeţul Vrancea, care transporta cu autoturismul trei saci cu mere, fără a avea asupra sa documente de provenienţă. Acesta a fost amendat, iar cantitatea de 67 kg de mere a fost confiscată.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro