Mergi la conţinutul principal

Peste 3000 de brăileni au primit bonurile valorice pentru vaccinare

* conform unei informări puse la dispoziție de Prefectura Brăila, la nivelul județului nostru, primul lot de bonuri valorice pentru persoanele care se vaccinează cu schema completă împotriva virusului SARS-CoV-2 s-a consumat deja * prin urmare, DSP Brăila a făcut solicitare de finanțare, în regim de urgență, la Ministerul Sănătății pentru a putea fi distribuite, în continuare, bonurile valorice

 

Direcția de Sănătate Publică Brăila a epuizat primul lot de tichete de masă pentru persoanele care se vaccinează cu schema completă împotriva virusului SARS-CoV-2. Informația a fost pusă la dispoziție de către Prefectura Brăila, printr-un comunicat de presă, în care se mai arată că, la Brăila, în cele trei săptămâni de la debutul programului, 3.610 de persoane au primit alocațiile de hrană. Este vorba, mai exact, despre un număr de 18.050 de tichete de masă, cu valoarea de 20 de lei. Conform aceleiași surse, în urma epuizării bonurilor valorice la nivelul județului nostru, Direcția de Sănătate Publică Brăila a transmis luni, 22 noiembrie, către Ministerul Sănătății, o solicitare de finanțare, în regim de urgență, pentru alocarea a 241.000 de lei, suma reprezentând plata tichetelor de masă achiziționate în data de 09.11.2021, respectiv a unui număr de 12.050 de tichete de masă, care vor avea 2.410 de beneficiari.

În același comunicat de presă, Prefectura Brăila mai amintește faptul că recompensa are o valoare totală de 100 de lei și se acordă sub forma unor tichete de masă pe suport hârtie, respectiv 5 tichete în valoare de 20 de lei fiecare, termenul de ridicare a acestor stimulente fiind de 6 luni de la efectuarea schemei complete de vaccinare. Persoanele eligibile pentru primirea alocației de hrană sunt persoanele care se vaccinează împotriva Covid-19 cu schema completă de vaccinare, după data intrării în vigoare a Ordonanței Guvernului nr.19/2021, respectiv 3 septembrie 2021.

De asemenea, reamintim faptul că Direcția de Sănătate Publică Brăila a transmis către Ministerul Sănătății o estimare a numărului de tichete de masă necesare pentru județul Brăila, până la sfârșitul anului, de 292.500, pentru 58.500 de persoane.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu