Mergi la conţinutul principal

Peste 30 de obiective asigurate cu pază, verificate de polițiști. Doi agenți de pază au fost găsiți dormind

în week-end, pe timp de noapte, polițiștii au verificat 32 de obiective asigurate cu pază, 39 de agenți de securitate, 2 stații de comercializare carburanți • au fost verificate două echipaje de intervenție privată și s-au efectuat două alarmări • au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7.400 lei, doi agenți de pază au fost găsiți dormind, iar o societate a fost amendată pentru că nu a luat măsurile impuse în urma unui control anterior

 

Zeci de firme asigurate cu pază și mai mulți agenți de securitate au fost veificați de polițiști. Doi paznici au fost treziți din somn de polițiști.

În noaptea de 25 spre 26 noiembrie, în intervalul orar 22:00-06:00, polțiști din cadrul Serviciului Ordine Publică au acționat pe raza județul Brăila, pe linia respectării prevederilor legale privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecției persoanelor.

În urma activităților desfășurate au fost verificate 32 de obiective asigurate cu pază, 39 de agenți de securitate, 2 stații de comercializare carburanți, verificate 2 echipaje de intervenție privată și 2 alarmări. “Au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, dintre care 10 conform prevederilor Legii 333/2003, în valoare totală de 7.400 de lei. Pe raza județului Brăila, au fost verificați mai mulți agenți de pază, doi dintre aceștia fiind găsiți dormind, astfel că au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare 600 de lei conform prevederilor Legii 333/2003. De asemenea, o societate nu a implementat măsurile stabilite în procesul-verbal încheiat cu ocazia unui alt control, fiind sancționată cu amendă în valoare de 3.000 de lei conform prevederilor Legii 333/2003”, au precizat polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

În continuare polițiștii brăileni vor acționa pe raza întregului județ, pentru verificarea modului de respectare a prevederilor legale în vigoare.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro