Mergi la conţinutul principal

Peste 200 de persoane legitimate și peste 180 de vehicule oprite din drum, într-o singură zi

* în cursul zilei de 29 octombrie, poliţiştii au continuat acţiunile de control în locuri aglomerate şi au aplicat 67 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare totală de peste 16.000 de lei * au fost depistați 11 pasageri și 7 șoferi care nu au respectat măsurile de protecție privind purtarea corespunzătoare a măştii în mijloacele de transport în comun

 

 

 

Amenzi de peste 16.000 lei aplicate de poliţişti, pentru cetăţeni şi reprezentanţi de firme care nu respectau măsurile impuse în scopul prevenirii răspândirii Covid- 19. Au fost depistați 18 pasageri și șoferi care nu purtau corespunzător  masca de protecţie în mijloacele de transport în comun.

Astfel, la data de 29 octombrie, poliţiştii brăileni împreună cu jandarmi și polițiști locali au desfășurat acţiuni de verificare în zone aglomerate, dar şi în trafic, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă. Au fost verificate societăţi comerciale, precum marketuri şi supermarketuri, staţii de carburant, săli de jocuri de noroc, terase, dar şi pieţele și târgurile din municipiu şi județ. Activitățile au vizat și verificarea respectării programului de lucru cu publicul de către unitățile economice precum terasele, barurile și cluburile. „Cu această ocazie au fost verificate 50 de societăți comerciale, legitimate peste 200 de persoane și controlate peste 180 de vehicule, 120 dintre acestea fiind mijloace de transport în comun ce asigură transportul angajaților la  locul de muncă, taxiuri și miloace de transport școlar. Au fost aplicate 67 de amenzi în valoare totală de peste 16.000 de lei, dintre care 41 la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, 20 conform O.U.G.195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 4 la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice și 2 la Legea 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

De asemenea, polițiștii brăileni împreună cu polițiștii locali au acționat și în mijloacele de transport public de persoane, având ca principal obiectiv siguranța cetățenilor, în contextul prevenirii răspândirii COVID - 19. Cu această ocazie, au fost depistați 11 pasageri și 7 șoferi care nu au respectat măsurile de protecție privind purtarea corespunzătoare a măştii de protecție, aceștia fiind sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 2.500 lei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro