Mergi la conţinutul principal

Peste 200 de şoferi vitezomani au fost amendaţi de poliţişti

* în ultima săptămână, radarele au stat la „pândă” pe arterele de circulaţie, în cadrul unei acţiuni desfăşurate de poliţişti pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere şi a comportamentului agresiv al şoferilor * polițiștii au aplicat 707 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 390.000 lei, dintre care 218 pentru nerespectarea regimului legal de viteză

 

 

 

Şoferii vitezomani şi cei aflaţi sub influenţa alcoolului au fost cu poliţiştii pe urme, în ultimele zile. Bicicliștii şi pietonii care nu au ţinut cont de prevederile legale au fost şi ei luaţi la întrebări de oamenii legii. Peste 200 de şoferi vitezomani şi peste 100 de biciclişti indisciplinaţi au încasat amenzi.

În ultima săptămână, polițiștii rutieri au acționat pe principalele artere din județul Brăila pentru creșterea gradului de disciplină rutieră prin prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. S-a acţionat şi pentru prevenirea comportamentului agresiv al conducătorilor de vehicule în conducerea acestora pe drumurile publice, depistarea și sancționarea conducătorilor de vehicule aflați sub influența alcoolului sau a unor substanțe psihoactive.

Punctele de acțiune au vizat zonele în care se produc accidente rutiere de pe raza întregului județ. „În urma celor constatate, polițiștii au aplicat 707 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 390.000 lei, dintre care 218 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 10 pentru alcool, 14 pentru folosirea telefonului mobil, 116 pentru indisciplina bicicliștilor, 28 pentru indisciplina pietonilor și 321 pentru alte abateri”, au precizat poliţiştii.

De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării 51 permise de conducere, dintre care 14 pentru viteză, 10 pentru conducerea sub influența alcoolului, 2 pentru neacordare prioritate pietoni, 8 neacordare prioritate vehicule și 17 pentru alte abateri.

Astfel de acțiuni continuă pentru ca riscul rutier să înregistreze valori descendente!                          

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro