Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Peste 160 de locuri de munca pentru romi

Astazi, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Braila organizeaza cea de-a doua bursa din acest an, ce se adreseaza persoanelor de etnie roma. Actiunea se va desfasura la sediul Agentiei, de pe B-dul Dorobantilor nr.603-605, cu incepere de la ora 09.00.
Pentru "Bursa locurilor de munca pentru persoanele de etnie roma" AJOFM Braila a contactat peste 270 de angajatori, din care 12 au confirmat participarea, cu 161 locuri de munca, in urmatoarele domenii: constructii (46%), industria confectiilor (45%), fabricarea incaltamintei (6%), agricultura si servicii auxiliare (1%), asanarea si indepartarea gunoaielor (1%), comert (1%).
"Pentru locurile de munca vacante se cauta urmatoarele meserii: zidar, zugrav, faiantar, pavator, tinichigiu industrial, montator pereti si plafoane din gips-carton, sudor cu flacara cu gaze, sudor manual cu arc electric, instalator centrale termice, instalator sanitar, masinist utilaj terasier, confectioner asamblor articole din textile, confectioner articole din piele si inlocuitori, vinzator, muncitor necalificat in agricultura, muncitor necalificat in constructii, maturator stradal. Actiunile de acest tip sint organizate, pe de o parte, pentru sprijinirea persoanelor neocupate, pentru gasirea in timp util a unui loc de munca, iar pe de alta parte pentru sprijinirea angajatorilor, pentru a ocupa locurile de munca vacante intr-un interval de timp cit mai scurt", a precizat Simona-Ely Chioibas, director executiv al AJOFM Braila.
La bursa de anul trecut au participat peste 70 de persoane de etnie roma, carora le-au fost oferite 98 locuri de munca, de catre 15 angajatori. Pentru relatii suplimentare va puteti adresa Agentiei, atit la adresa prezentata mai sus, cit si la numerele de telefon 611519 sau 611386.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii