Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Peste 1.400 de politisti si jandarmi la Supercupa Romaniei

Un numar de 900 de jandarmi, 400 de politisti, 150 de politisti comunitari si 150 de stewarzi vor fi mobilizati pentru a asigura ordinea la partida Steaua - Rapid, programata, simbata, de la ora 21.00, in cadrul Supercupei Romaniei.
Potrivit unui comunicat remis de Jandarmerie, suporterii echipei Rapid vor fi dispusi in tribuna I, sectoarele 1-4, peluza I si tribuna a II-a, sectoarele 17-20, ale stadionului National, in timp ce fanii echipei Steaua vor putea urmari finala Cupei Romaniei de la tribuna I si sectoarele 41-44, peluza a II-a, sectoarele 25-28, cu acces in Curtea Complexului Sportiv numai prin strada Maior Coravu, Bulevardul Basarabiei si strada Vasile Serbanica.
Accesul in stadion se va face incepind cu ora 18.00, pentru suporterii echipei Rapid prin poarta de acces dinspre strada Pierre de Coubertin si Tony Bulandra pe baza de bilete, abonamente si invitatii, emise de Federatia Romana de Fotbal.
Recuzita galeriilor poate fi formata din bannere, stegulete, fulare, esarfe, confetti. Va fi interzis accesul, conform legii, in incinta stadionului cu obiecte contondente (inclusiv suport pentru steag din alt material decit plastic), petarde, fumigene, artificii (atit de productie autorizata, cit si artizanala), substante iritant-lacrimogene, bauturi alcoolice, bannere cu continut obscen, incitator la violenta, rasist sau xenofob, a persoanelor turbulente si a celor aflate sub influenta alcoolului sau a substantelor halucinogene.
Interzicerea comercializarii bauturilor alcoolice in zona stadionului se face incepind cu ora 17.00.
Partida Steaua-Rapid, contind pentru Supercupa Romaniei, se va desfasura, simbata, cu incepere de la ora 21.00 pe Stadionul National din Complexul Sportiv "Lia Manoliu".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii