Peste 130 de profesori s-au înscris până acum la concursul de directori | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

Peste 130 de profesori s-au înscris până acum la concursul de directori

• perioada de înscrieri se încheie pe 2 octombrie • probele încep pe 12 octombrie

 

Înscrierile pentru ocuparea funcţiilor de directori şi directori adjuncţi din unităţile de învăţământ preuniversitar se apropie de sfârşit. Termenul limită este de 2 octombrie, aşadar, profesorii mai au la dispoziţie doar două zile pentru a participa la concurs.

Până ieri, conform informaţiilor furnizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean, se înscriseseră deja 133 de candidaţi. “Invităm în continuare absolut orice cadru didactic care consideră că îndeplineşte condiţiile şi competenţele necesare conducerii unităţii de învăţământ să se înscrie la concurs”, ne-a declarat Dan Gheorghiţă, inspector şcolar general adjunct.

Reamintim că, în judeţul Brăila, sunt vacante 156 de posturi pentru 108 unităţi de învăţământ.

Conform metodologiei, după încheierea perioadei de înscriere la concurs nu se mai admite încărcarea altor documente pe platforma informatică dedicată, în vederea completării dosarului de concurs. Candidaţii care nu au încărcat toate documentele obligatorii solicitate sunt declaraţi respinşi şi pierd dreptul de a participa la probele de concurs.

Când încep probele de concurs

Concursul pentru ocuparea funcţiilor de directori şi directori adjuncţi cuprinde trei probe: proba scrisă, analiza CV-ului şi interviul.

Proba scrisă va avea loc în data de 12 octombrie, iar interviul şi evaluarea CV-ului se vor desfăşura în perioada 17 octombrie - 17 noiembrie. Afişarea rezultatelor concursului este programată în data de 18 noiembrie, fiind urmată de o perioadă alocată depunerii contestaţiilor: 21 - 23 noiembrie. Soluţionarea contestaţiilor şi afişarea rezultatelor finale sunt planificate pentru intervalul 24 noiembrie - 9 decembrie 2016.

Ultima etapă a concursului - validarea în consiliul de administraţie al inspectoratului şcolar a rezultatelor finale şi transmiterea acestora la minister – este programată în data de 16 decembrie 2016.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro