Skip to main content

Peste 100 de posturi de conducere scoase la concurs in sistemul educational

In perioada 26 martie - 5 aprilie se pot depune dosarele pentru cele 115 posturi de directori si directori adjuncti din gradinitele, scolile, liceele si grupurile scolare din municipiu si judet. Concursul se va sustine in perioada 16 - 30 aprilie, probele de concurs avind ca tematica legislatia scolara, managementul educational si institutional, asigurarea calitatii in educatie si realizarea unei proiectii manageriale pe directia prioritatilor de dezvoltare ale unitatii de invatamint. Documentele se vor depune la consilierul juridic al Inspectoratului Scolar intre orele 14.00 - 16.00.
S-au scos la concurs posturile de director pentru gradinitele din mediul urban nr.: 3, 5, 8, 9, 10, 12, 14, 26, 34, 38, 39, 40, 48, 49, 51 si Faurei. Pentru scolile generale din mediul urban s-au scos la concurs posturile de director de la: "Spiru Haret", "Al. I. Cuza", "C. S. Aldea", "Ion Bancila", "Nedelcu Chercea", "Ecaterina Teodoroiu", "Kogalniceanu", "G. Cosbuc", nr. 22, "Mihai Eminescu", nr. 24, "V. Alecsandri", "Dimitrie Cantemir", "Sf. Andrei" si Waldorf. Posturile de director adjunct s-au scos la concurs la scolile: "Al. I. Cuza", nr. 5, "C.S.Aldea", "Ion Bancila", "I.L.Caragiale", "Mihu Dragomir", nr. 22, "Mihai Eminescu", "Sf. Andrei" si Insuratei. Pentru scolile din mediul rural s-au scos la concurs 38 de posturi de director si 18 posturi de director adjunct. In unitatile de invatamint liceal si profesional s-au scos la concurs posturile de director de la: Colegiul "Murgoci", Liceul cu Program Sportiv, Liceul Pedagogic, Liceul Teoretic "Angelescu" Ianca, Liceul "Matei Basarab" din Maxineni si grupurile scolare: "Nenitescu", "Istrati", "Saligny" si "Gh. K. Constantinescu. Posturile de director adjunct s-au scos la concurs la: Liceul "Cerna", Liceul de Arta, Liceul cu Program Sportiv, Liceul "Angelescu" Ianca, si grupurile scolare "Brancoveanu", "Moisil", "Gh. K. Constantinescu", "Istrati" si de la Insuratei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu