Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Peste 100 de politisti germani, raniti in confruntarile de la Rostock

Peste 100 de politisti au fost raniti, dintre care unii destul de grav, in cadrul ciocnirilor violente cu protestatarii, in timpul unei manifestatii impotriva summitului G8, la Rostock, in nord-estul Germaniei, a anuntat simbata un purtator de cuvint al politiei, citat de AFP.
Confruntarile s-au produs in cursul dupa-amiezii, la incheierea unui mars impotriva G8, care a reunit cel putin 25.000 de persoane, potrivit politiei, si 80.000 potrivit organizatiei Attac.
Manifestantii au aruncat cu pietre, sticle, cocteiluri Molotov si diverse dispozitive pirotehnice impotriva politistilor. O urmarire intre politisti si autorii violentelor a urmat pe strazile adiacente.
Inca de la inceput, circa 2.000 de manifestanti, majoritatea avind capetele acoperite cu cagule, s-au reunit in cadrul unui grup intitulat "Schwarzer Block"(Blocul Negru), care a fost reperat in mijlocul multimii de manifestanti.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii