Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Peste 100 de persoane disparute, intr-un naufragiu din Camerun

In jur de 127 de persoane sint date disparute in urma naufragiului unei ambarcatiuni la bordul careia se aflau 150 de pasageri, in largul portului Kribi de pe coasta cameruneza a Atlanticului, a anuntat postul public de radio citat de Reuters.
Ambarcatiunea a fost descoperita de un pescar din zona care a alertat populatia din satele de pe coasta. Un numar de 23 de persoane au fost salvate de localnici, a afirmat radioul camerunez.
"Cind autoritatile au ajuns la fata locului, se puteau vedea cadavre plutind pe mare, citiva supravietuitori se tineau cu disperare de epava, iar altii incercau sa inoate spre mal", potrivit radioului.
Ambarcatiunea plecase din portul nigerian Oron spre Port Gentil, in Gabon, iar printre pasageri se numarau cetateni din Nigeria, Burkina Faso, Benin si Mali.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii