Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Persoanele fizice si asociatiile familiale trebuie sa-si achite contributia catre CJAS

Persoanele care exercita profesii liberale sau sint autorizate, potrivit legii, sa desfasoare activitati independente, au obligatia de a vira trimestrial contributia sub forma unei cote de 6,5% catre Casa de Asigurari de Sanatate. In aceeasi situatie se incadreaza si contribuabilii care realizeaza venituri din activitati independente si care, potrivit noilor reglementari legislative, trebuie sa vireze trimestrial contributia calculata la venitul estimat la CJAS.
"In conformitate cu art. 7 si art. 8 din Ordinul 221/2005 pentru aprobarea normelor metodologice privind contributia de asigurari sociale de sanatate, modificat si completat de Ordinul 269/2005, toate persoanele fizice si asociatiile familiale care nu au depus pina acum deciziile de impune eliberate de Administratia Financiara sint invitate de urgenta la sediul CJAS Braila, cu copiile dupa aceste decizii", ne-a informat Gabriela Drima, purtator de cuvint al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii