Mergi la conţinutul principal

Perioada de depunere a proiectelor de dezvoltare rurala, prelungita pina pe 19 decembrie

Perioada de depunere a cererilor de finantare in cadrul Fondului European Agricol pentru Dezvoltare Rurala a fost prelungita cu citeva zile, pina vineri, 19 decembrie. "Decizia a fost luata pentru a raspunde interesului major al potentialilor beneficiari in ceea ce priveste accesarea programului si pentru a facilita depunerea cererilor de finantare aflate deja in stadiul final de realizare", a declarat directorul general al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP), Sorin Ioan Radu.
Termenul de depunere a fost prelungit pentru masurile care vizeaza modernizarea exploatatiilor agricole, cresterea valorii adaugate a produselor agricole si forestiere, respectiv renovarea si dezvoltarea satelor. Pina la 19 decembrie vor fi disponibile, totodata, si finantarile pentru cele doua scheme de ajutor de stat - prelucrarea produselor agricole si prelucrarea produselor silvice, dar si pentru doua masuri destinate sprijinirii microintreprinderilor si incurajarii activitatilor turistice. Initial, termenele au fost stabilite pentru 15 si 17 decembrie.
Reamintim ca pina in prezent, judetul Braila a reusit accesarea unor astfel de fonduri in cadrul a 27 de proiecte cu o valoare de peste 47 milioane lei. Ca numar de proiecte, judetul nostru se claseaza pe locul 16 la nivel national, unde Tulcea domina cu 69 de proiecte selectate.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

Obiectiv Vocea Brailei 2022

Continutul acestui site este proprietatea SC Double P Media SRL. Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul SC Double P Media SRL

Analiza WEB