Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Performanta managementului de proiect # Performanta organizatiei

Economia contemporana este din ce in ce mai mult bazata pe proiecte? Pornind de la aceasta intrebare, CODECS si Coaching Institute initiaza seria de intilniri lunare intitulate Project Management Day, reuniuni care se vor defasura in 8 orase din tara - Galati, Bacau, Ploiesti, Sibiu, Constanta, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi.
Lansare acestei serii de reuniuni are loc, astazi, la Galati, la Hotel Galati, sala Panoramic, incepind cu opa 14.00. Tematica reuniunii: Performanta managementului de proiect # Performanta organizatiei.
Prin intermediul intilnirilor PM Day, se urmareste inducerea ideii ca succesul oricarei afaceri depinde, ca motor si abordare, de conceptele si procedurile profesiei de manager de proiect, intelegerea importantei adoptarii de principii de management de proiect in propria organizatie, facilitarea schimbului de experienta in domeniul Managementului de Proiect, precum si dezvoltarea unui networking si crearea unei comunitati locale de Management de Proiect.
Vor participa, in calitate de invitati, viceprimarul municipiului Galati, Constantin Dumitru, Hilde Corbu, Trainer Microsoft, Managing Partner - Trilex Consulting, Narcisa Margarit Primavera, Training Director - TotalSoft, Adrian Stoian, trainer Microsoft, Managing Partner - Teachready si Horea Murgu, presedintele Coaching Institute.
La discutiile libere vor participa reprezentantii companiilor a caror activitate se desfasoara prin proiecte, furnizori de solutii si servicii in domeniul managementului de proiect, comunitatea profesionala a managerilor de proiect, manageri executivi, reprezentanti ai administratiei locale.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii