Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Perechea Mihaela Ioana Cernat - Emil Impuscatu a urcat de doua ori pe podium la "Cupa Brasov"

In week-end-ul trecut, la sala Sporturilor "Dumitru Popescu Colibasi" din Brasov, s-au desfasurat doua competitii de dans sportiv, Campionatele Nationale si "Cupa Brasov".
Cei peste 2.500 de spectatori au putut urmari la lucru, timp de doua zile, cele mai valoroase perechi de dansatori din tara. Si de aceasta data, organizatorii au invitat arbitri internationali dintre personalitatile marcante din lumea dansului sportiv precum Luboj Novotny, Hazel Fletcher, Daniele Tondo, Katerina Balucova si Branko Bohak.
La "Cupa Brasov" perechea braileano-galateana, Mihaela Ioana Cernat, eleva in clasa a VII-a la Liceul cu Program Sportiv si Emil Impuscatu, elev in clasa a X-a a Liceului Pedagogic din orasul vecin, constituita abia de patru luni, a obtinut doua rezultate foarte bune, locul al doilea la sectiunea latino si locul al treilea la standard la clasa E, categoria de virsta 16-18 ani. La finalul concursului de la aceasta clasa, la care au participat 25 de perechi, Mihaela Ioana Cernat si Emil Impuscatu au promovat in clasa D.
Cei doi dansatori nu mai sint legitimati la nici un club deocamdata si se antreneaza cu Adrian Ciutoiu, dansator de clasa internationala, vicecampion national in 2004, participant la europenele si mondialele de dans sportiv.
In cele patru luni de cind concureaza impreuna Mihaela Ioana Cernat si Emil Impuscatu au mai obtinut citeva rezultate notabile, locul al optulea la Campionatele Nationale de clasa E, desfasurate in luna octombrie 2006 la Oradea, doua luni mai tirziu s-au clasat pe locul al saselea la "Cupa Generatia 9" de la Bucuresti, iar in luna februarie 2007 au ocupat pozitia a saptea la "Cupa Bucuresti".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii