Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Perechea Mihaela Cernat - Emil Impuscatu, pe podium in Bulgaria

La editia din acest an a concursului international de dans sportiv Open Sliven perechea braileano-galateana Mihaela Cernat - Emil Impuscatu s-a clasat pe locul al doilea la Open Basic, proba la care au luat startul 10 perechi din Bulgaria si 6 din Romania.
Cu toate ca nu aveau compozitiile pregatite si pentru Open, categoria de virsta peste 16 ani, cei doi dansatori au avut o evolutie buna clasindu-se pe locul al optulea din 15 perechi inscrise in concurs. La aceasta clasa au participat concurenti din Romania, Italia, Macedonia, Rusia, Croatia si Bulgaria.
"Antrenorii au fost foarte bucurosi atit de evolutia noastra, cit si pentru locurile pe care ne-am clasat la finalurile celor doua probe. Eu personal am fost impresionata de evolutia perechilor de la IDSF, mai ales de cea formata din Tatsiana Lachvinovich - Zoran Plonl din Slovenia, care este in acest moment pe locul al patrulea in lume din 3000 de perechi. Ceea ce-mi doresc este ca peste cel mult zece ani sa pot sa dansez si eu la fel ca ei" a declarat Mihaela Cernat.
Pe data de 10 noiembrie, Mihaela Cernat si Emil Impuscatu vor participa la concursul national de dans sportiv din Bucuresti, Hobby Dance unde au ca obiectiv calasarea pe locul intii, cel mai frumos cadou pe care cei doi si-l pot oferi pentru data de 16 noiembrie, zi in care se implineste un an de cind danseaza impreuna.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii