Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Perchezitii la o ferma din Kent, in cautarea autorilor jafului de la Tonbridge

Echipaje formate din experti criminalisti, unitati speciale de cautare si scafandri au perchezitionat, in noaptea de marti spre miercuri, o ferma izolata din Kent, in cautarea autorilor jafului de la depozitul de valori din Tonbridge, relateaza The Guardian, in editia electronica de miercuri.
Politia a gasit o camioneta despre care se crede ca a fost folosita la transportarea banilor furati si a arestat o femeie, cea de-a cincea persoana interogata in legatura cu jaful de la depozitul de valori al societatii Securitas, din Tonbridge.
Detectivii banuiau ca ferma, care apartine omului de afaceri John Fowler, ar putea fi primul loc unde hotii i-au transportat pe directorul depozitului, Colin Dixon, si pe sotia si fiul acestuia, pe care i-au rapit pentru a-i forta sa coopereze.
Politia din Kent nu a precizat daca a interogat vreun membru al familiei Fowler si nici unde a descoperit camioneta marca Renault.
Detectivii continua sa ii interogheze cei patru barbati arestati zilele trecute, precum si pe femeia arestata in cursul acestei ultime operatiuni.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii