Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

In penultima etapa Petrolul Ianca va evolua la Unirea Slobozia, CS Faurei la Aurora 23 August

In etapa a 25-a, penultima a Diviziei C la fotbal, Petrolul Ianca va evolua la una dintre echipele de mijlocul clasamentului, Unirea Slobozia, avind ca obiectiv cel putin un egal pentru a incheia sezonul in grafic.
Formatia pregatita de Negoita si Bulancea s-a confruntat cu destule probleme de efectiv in acest retur, iar in ultima perioada si cu absente motivate ale tinerilor jucatori, angrenati in examene scolare.
"Jocul nu va fi unul usor deoarece Unirea are un lot valoros, dar speram ca prin experienta, ambitie si daruire sa obtinem un rezultat bun", a declarat antrenorul Dumitru Bulancea.
In tur Petrolul s-a impus cu 2-0, prin golurile marcate, in repriza secunda, de Zainea si Bandarica.
La rindul ei, CS Faurei, aflata la penultima sa aparitie in acest esalon, va incerca sa faca o figura cit mai frumoasa la Aurora 23 August. Formatia din Faurei are efectivul complet si va putea alinia cel mai bun unsprezece al sau.
In tur, la Faurei desi a avut numeroase posibilitati de a marca si a obtine chiar o victorie la scor, echipa pregatita de Iacob Carst nu a realizat decit o remiza alba, 0-0.

Etapa a 25-a programeaza meciurile:
Unirea Slobozia - Petrolul Ianca (0-2)
Farul II Constanta - Delta Tulcea (1-4)
Oil Terminal Constanta - Politehnica Galati (1-1)
CSM Rm. Sarat - Axiopolis Cernavoda (2-0)
Petrolul Berca - Hidro-Metalcord Buzau (0-1)
Junkers Galati - Abatorul Slobozia (0-3)
Aurora 23 August - CS Faurei (0-0)
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii