Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pentru deputatul Vasioiu, primarul este "asta"

Presedintele PD Braila, deputatul Horia Vasioiu, are cuvinte grele pentru primarul municipiului. Daca, pina de curind, el mai scapa doar din cind in cind cite o vorba de naduf sau se folosea doar de aluzii mai mult sau mai putin transparente, la ultima conferinta de presa, Vasioiu si-a lasat dispretul profund sa razbata la suprafata, si l-a incondeiat pe edilul-sef Constantin Cibu de o maniera fara precedent. El a vorbit, astfel, despre "vataful Brailei, acest individ care conduce din punct de vedere administrativ administratia locala braileana, sta si apleaca urechea la ce-i spune unul si altul, si repeta, probabil ca un papagal, ceea ce i-a spus un prieten mai apropiat sau mai indepartat", "acest vataf al Brailei care crede ca a luat municipalitatea in posesie si face ce vrea", "pur si simplu trebuie sa se lege de cineva din PD care s-a dovedit a nu fi in concordanta de idei cu mirsaviile pe care vrea eventual sa le faca", "acest individ care se afla in fruntea comunitatii locale "gindeste" foarte adinc", "sapte ani de-acasa nu-i inlocuieste nimeni, asta n-are nici sapte ani de-acasa, asta inca nici nu s-a nascut ca om, el s-a nascut, dar ca altceva".
Vasioiu s-a aratat convins ca, avind asemenea oameni, cu asemenea maniere de lucru, PNL-ul local va ajunge sa nu mai stringa nici numarul de voturi necesar pentru a intra in CLM si Consiliul Judetean, la urmatoarele alegeri locale.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii