Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pensionarul care si-a injunghiat iubita mai tinara cu 34 de ani a fost trimis in judecata

Procurorul criminalist Mircea Ionescu, de la Parchetul de pe linga Tribunalul Braila, a finalizat ancheta in cazul tinerei din orasul Faurei, injunghiata de un pensionar violent - iubitul ei -, si a dispus trimiterea in judecata a agresorului, sub acuzatia de tentativa de omor. La sfirsitul lunii aprilie a. c., precizeaza reprezentantul acuzarii, Ionel Burlacu, in virsta de 60 de ani, i-a perforat plaminul sting Mihaelei C, de 26 de ani, dupa o cearta "ca intre indragostiti".
Incidentul s-a petrecut in dimineata zilei de 29 aprilie 2006, in apartamentul Mihaelei, situat pe strada Pacii din orasul Faurei. Tinara isi facuse, de vreo trei ani, un iubit, in persoana inculpatului Ionel Burlacu - individ mai in virsta decit ea cu 34 de ani -, iar acesta o vizita periodic. De Pasti, cei doi au stat impreuna vreo patru zile. Pe 29 aprilie, dis-de-dimineata, spun anchetatorii, pensionarul a venit din nou in vizita la iubita lui. Intrucit era simbata si ibovnicul sosise la intilnire prea devreme, s-a iscat o cearta, urmata de reprosuri si cuvinte grele. La un moment dat, suparat ca i s-a intors spatele la propriu, Burlacu a luat un cutit si a injunghiat-o pe Mihaela in zona omoplatului sting, perforindu-i plaminii. Tinara s-a luptat cu agresorul - care intentiona s-o mai loveasca o data, in piept - si l-a zgiriat cu unghiile, reusind sa-l dezarmeze.
Venindu-si in fire, pensionarul a incercat sa-i acorde victimei primul ajutor. El i-a tamponat rana singerinda, apoi a luat trenul si a venit la Braila, sa caute bani pentru spital. In aceeasi zi, la ora 14.00, Mihaela C. a chemat ambulanta pentru ca se simtea tot mai rau, ea fiind transportata la Spitalul Orasului Faurei, iar de aici, la Spitalul Judetean de Urgenta Braila. Diagnostic: "plaga injunghiata scapular stinga, hemopneumotorax, ruptura de plamin si sechele post tuberculoase". Leziunile i-au pus tinerei viata in primejdie, necesitind 23 - 25 de zile de ingrijiri medicale. Pe 30 aprilie 2006, Ionel Burlacu a fost retinut, iar a doua zi arestat preventiv, pentru tentativa de omor asupra concubinei. Instanta Tribunalului Braila urmeaza sa se pronunte.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii