Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pensionar judecat pentru conducere in stare de ebrietate

Autor al unui accident rutier petrecut pe Soseaua dig Braila - Galati, in toamna anului trecut, Costica G., 53 de ani, pensionar, a fost trimis in judecata, din ordinul procurorului Gheorghe Constantinoiu, de la Parchetul Judetean. Ranit in accident - a avut nevoie de 60 de zile de ingrijiri medicale -, inculpatul a fost gasit cu 2,10 grame la mie alcool in singe, oamenii legii intocmindu-i dosar penal. Vina producerii accidentului apartine pensionarului, precizeaza reprezentantul acuzarii.
In ziua de 9 septembrie 2005, o patrula a Serviciului Politiei Rutiere s-a sesizat din oficiu, in legatura cu un accident rutier petrecut pe DE 87, la km. 115 ^ 600 m. La locul accidentului, au fost identificate autovehiculele implicate in evenimentul rutier, anume camioneta "Dacia 1305" BR-01-RAX, condusa de Costica G. si microbuzul "Iveco" cu numarul de inmatriculare B-45-ESC, la volanul caruia se afla Neculai S. In accident au fost raniti Costica G. si o pasagera din microbuz, careia i-au trebuit 4 zile de ingrijiri medicale. Transportat la spital, invinuitul a fost gasit cu 2,10 respectiv 2.00 grame la mie alcool in singe. Potrivit anchetatorilor, pensionarul a urcat la volan dupa ce a consumat 700 ml de vin (conform propriilor declaratii). Cu o seara inainte, mai ingurgitase 300 ml. de whisky si un litru de bere. In jurul orei 10.00, beat fiind, el a patruns pe DE 87 (Soseaua dig) venind de pe DC 5, fara sa se asigure, intrind astfel in coliziune cu microbuzul care circula regulamentar si care era plin cu calatori. Numai prezenta de spirit a soferului Neculai S. a facut ca accidentul sa nu se transforme intr-un carnagiu rutier. Cazul se afla in atentia magistratilor judecatori.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii