Mergi la conţinutul principal

Pe surse: Florin Sergiu Dobrescu este noul prefect al Județului Brăila

* potrivit unor surse politice de încredere, numirea lui Dobrescu a fost adoptată, în ședința de Guvern de astăzi, 28 octombrie * acesta a fost adjunct al Poliției Municipiului Brăila * se așteaptă ca învestirea sa pe funcție să aibă loc mâine

 

 

Județul Brăila are din nou prefect. Este vorba despre Florin Sergiu Dobrescu, fost adjunct al șefului Poliției Municipiului Brăila. Potrivit unor surse politice de încredere, numirea acestuia pe funcție a fost adoptată în ședința de Guvern de astăzi, 28 octombrie. Dobrescu are 50 de ani, în perioada noiembrie 2016 - mai 2017 a fost adjunct al șefului Poliției Municipiului Brăila. De asemenea, între 2007 și 2016 a fost șeful Poliției orașului Făurei. Din 1 mai 2021 acesta ocupă funcția de director zonal al Tiger Security Services SA București. În CV-ul său, Dobrescu punctează faptul că în cadrul societății conduce și controlează activitatea întregului personal din subordine cu atribuții de pază și securitate, control acces și transport valori de la obiectivele aflate în competență; relaționează cu beneficiarii serviciilor de securitate și propune măsuri necesare pentru creșterea eficienței pazei.

Acesta este licențiat în științe juridice, specializarea Drept, din iulie 2002 la Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București. De asemenea, are o diplomă de master la Universitatea ”Spiru Haret” din București.

Până la venirea acestuia, după demiterea USR-istului Nicușor Ciocan, Prefectura Brăila a fost condusă de subprefectul Nicolae Nițescu, cu atribuții de prefect. Atât acesta cât și Adin Boboc vor rămâne pe poziția de subprefect.

Tot pe surse, se preconizează că Ceremonia de investire a noului prefect să aibă loc mâine.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro