Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PD-ul nu se da dus din deconcentrate

Democratii braileni nu sint dispusi sa renunte la posturile de directori ai serviciilor deconcentrate, desi conditia pusa initial de ei, oficializarea intelegerii politice dintre PNL si PSD, a fost indeplinita. Viceprimarul municipiului, Daniela Vasioiu, considera ca protocolul de colaborare parafat recent intre PNL, PSD, PRM si PC, vizind sustinerea demiterii presedintelui Traian Basescu, este o recunoastere oficiala a existentei aliantei intre partidele amintite: "Asta a fost si motivul pentru care democratii nu s-au retras de la guvernare, ci am asteptat sa ne dea afara, ca sa-i obligam sa recunoasca pe fata ca exista aceasta intelegere. Acum au recunoscut". Intrebata daca, odata parafata oficial intelegerea, PD-ul local isi retrage directorii din serviciile descentralizate, Vasioiu a explicat ca nu o va face, pentru ca, mai nou, spune ea, nu mai este suficient ca liberalii sa recunoasca alianta cu PSD, ci mai trebuie sa schimbe si programul de guvernare: "Pai trebuie sa-si rezolve problema programului, pentru ca la momentul acesta se aplica programul Aliantei DA, nu cel al aliantei PNL-PSD!". Democrata admite, pe de o parte, ca partidul sau este in opozitie, dar, pe de alta, i se pare normal ca PD-ul sa pastreze fotoliile de directori, "ca sa puna in aplicare" programul unei Aliante de mult moarte si ingropate. Mai mult, Danielei Vasioiu nu i se pare nimic anormal in aceasta situatie: "Electoratul brailean, prin intermediul dvs., al presei, spunea ca PD-ul incearca sa fie si la putere si in opozitie. Deci, dvs. ati obisnuit electoratul cu aceasta situatie, dar nu este reala. In momentul in care eram la putere, teoretic, noi am spus ca niciodata nu vom putea merge intr-o alianta in care lucrurile se petrec asa cum se petrec acum, adica PNL sa lucreze cu PSD".
Amintim ca in timp ce conducerea locala PD se chinuie sa gaseasca motive plauzibile pentru refuzul de a-si retrage oamenii din deconcentrate, liberalii rezolva problema prin metode proprii, respectiv, incercind - si in unele cazuri reusind - sa-i racoleze pe directorii respectivi.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii