Mergi la conţinutul principal

PD si PLD si-au stabilit candidatii la europarlamentare

Facultatea de Inginerie Braila se dovedeste o adevarata pepiniera de candidati la europarlamentare. Din cei trei candidati anuntati, pina la acest moment, de partidele locale, doi sint profesori de la Facultatea amintita: cei ai PD si PLD, care se dovedesc, si in acest mod, a fi ca fratii. Candidatul PD pentru alegerile europarlamentare este Mihaela Picu, liderul consilierilor municipali democrati. Asa cum a explicat ieri presedintele PD Braila, Horia Vasioiu, democratii au considerat ca Picu ar fi cea mai buna alegere pentru aceasta functie, datorita experientei sale profesionale si calitatilor acesteia: "Mihaela Picu are 46 de ani, este doctor in fizica, profesor universitar la Universitatea "Dunarea de Jos" Galati, Facultatea de Inginerie Braila, cunoaste doua limbi straine, atestate prin Catedra de Litere a "Facultatii de litere" Galati. Picu e membra PD din 2002 si consilier municipal din 2004, fiind si lidera a consilierilor municipali PD". Referitor la alegerile europarlamentare, Vasioiu a precizat ca filiala braileana a strins 25.000 de semnaturi, desi nu era nevoie decit de 18.000: "La nivel national, PD a strins 1,5 milioane de semnaturi, desi nu trebuia decit 200.000. La Braila am strins 25.000, toate filialele din judet transmitindu-ne liste de semnaturi stufoase. Numarul e mare, desi noi nu am fortat pe nimeni, a semnat cine a dorit".
In ceea ce-i priveste pe reprezentantii PLD Braila, acestia si-au nominalizat candidatul pentru europarlamentare, in persoana lui Neculai Hauc, profesor la Facultatea de Inginerie. "Candidatul nostru este Hauc Neculai, profesor universitar, inginer, conferentiar, de la Facultatea de Inginerie", a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, senatorul Dan Sabau.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu