Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Paznici somnorosi sau cu alcoolul in singe

Patru paznici care nu respectau prevederile Legii 333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor au fost depistati in noaptea de 20 spre 21 februarie, de lucratori din cadrul Biroului de Politie Urbana - Compartimentul Sisteme de Alarma, care au organizat si desfasurat o actiune specifica la 13 unitati din Municipiul Braila, care au personal angajat pentru paza proprie.
In timpul actiunii, politistii l-au depistat pe Gigi P., agentul de paza de la Ferma Zootehnica CLM Braila, in timp ce executa serviciul sub influenta bauturilor alcoolice si pe Costel T., angajat In calitate de agent de paza la SNP "Petrom" - Statia Peco Buzaului, care nu executa serviciul In conformitate cu consemnul postului. Alti doi paznici, Vasile B., agent de paza la SC "Valmet" SA si Ionel C., agent de paza la SC "Electrica" SA - Statia Vidin, au fost depistati dormind In post. Pe intregul parcurs al actiunii, politistii au aplicat 6 sanctiuni contraventionale, In valoare totala de 450 RON.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii