Mergi la conţinutul principal

Paznici prinși dormind în post

* în noaptea de vineri spre sâmbătă, polițiști din cadrul Serviciului Ordine  Publică au verificat 82 de obiective asigurate cu pază, 93 de agenți de securitate, 2 stații de comercializare carburanți * au fost depistați 6 agenți de pază care dormeau

 

Paznicii mai și dorm în timpul programului. În noaptea de 23 spre 24 septembrie, în intervalul orar 22:00-06:00, polițiști din cadrul Serviciului Ordine  Publică, au acționat pe raza județului Brăila, pe linia respectării prevederilor legale privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecției persoanelor. În urma activităților desfășurate au fost verificate 82 de obiective asigurate cu pază, 93 de agenți de securitate, 2 stații de comercializare carburanți, verificate 2 echipaje de intervenție privată și 2 alarmări. “Au fost aplicate 30 de sancțiuni contravenționale, dintre care 28 conform prevederilor Legii 333/2003, în valoare totală de 8.400 de lei. Pe raza județului Brăila, au fost verificați mai mulți agenți de pază, 6 dintre aceștia fiind găsiți dormind, astfel că au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 1.500 de lei conform prevederilor Legii 333/2003”, au transmis polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

De asemenea, o societate nu a efectuat controale asupra dispozitivului de pază  prin personal anume desemnat, zilnic, cel puțin o dată pe schimb, fiind sancționată cu amendă în valoare de 2000 de lei conform prevederilor H.G. nr. 301/2012.

În continuare polițiștii brăileni vor acționa pe raza întregului județ, pentru verificarea modului de respectare a prevederilor legale în vigoare.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro