Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Paznici deranjati din somn de politisti

In noaptea de marti spre miercuri, politistii din cadrul Compartimentului Sisteme de Paza al Biroului de Politie Urbana au iesit la "curatenia de primavara". Obiectivul: sanctionarea celor care nu respecta prevederile Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanei. Oamenii legii au controlat 14 unitati economice din Municipiul Braila, asigurate cu paza proprie sau cu agenti angajati ai firmelor specializate, la jumatate dintre acestea descoperind nereguli.
Pentru ca au fost depistati dormind in timpul serviciului, paznicii Nicolae B. si Nicolae S., precum si agentii de paza Fanica B., Vasile B., Nicu C., Alexandru V. si Florin N. au fost sanctionati contraventional cu amenzi in valoare totala de 500 lei. "Acestia au fost sanctionati contraventional, conform Art.48 din Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor. Deficientele constatate vor fi aduse la cunostinta conducerilor unitatilor ai caror angajati sint, precum si conducerii firmelor specializate, prestatoare de servicii de paza. La urmatoarea abatere se va proceda la retragerea atestatelor personalului de paza depistat in neregula", ne-a precizat subinspector Jenel Sogor, purtator de cuvint al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila.
De la inceputul acestui an si pina in prezent, politistii au depistat in urma controalelor 85 de paznici care nu respectau prevederile in vigoare, aplicind amenzi in valoare totala de 8.930 lei.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii