Mergi la conţinutul principal

Paznici deranjati din somn de politisti

In noaptea de marti spre miercuri, politistii din cadrul Compartimentului Sisteme de Paza al Biroului de Politie Urbana au iesit la "curatenia de primavara". Obiectivul: sanctionarea celor care nu respecta prevederile Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanei. Oamenii legii au controlat 14 unitati economice din Municipiul Braila, asigurate cu paza proprie sau cu agenti angajati ai firmelor specializate, la jumatate dintre acestea descoperind nereguli.
Pentru ca au fost depistati dormind in timpul serviciului, paznicii Nicolae B. si Nicolae S., precum si agentii de paza Fanica B., Vasile B., Nicu C., Alexandru V. si Florin N. au fost sanctionati contraventional cu amenzi in valoare totala de 500 lei. "Acestia au fost sanctionati contraventional, conform Art.48 din Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor. Deficientele constatate vor fi aduse la cunostinta conducerilor unitatilor ai caror angajati sint, precum si conducerii firmelor specializate, prestatoare de servicii de paza. La urmatoarea abatere se va proceda la retragerea atestatelor personalului de paza depistat in neregula", ne-a precizat subinspector Jenel Sogor, purtator de cuvint al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila.
De la inceputul acestui an si pina in prezent, politistii au depistat in urma controalelor 85 de paznici care nu respectau prevederile in vigoare, aplicind amenzi in valoare totala de 8.930 lei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu