Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Paznic nepasator la o alarma de efractie

Zilele trecute, lucratori din cadrul Biroului de Politie Urbana - Compartimentul Sisteme de Paza au simulat efractia la doua obiective din municipiul Braila, pentru a verifica modul de interventie a personalului angajat din cadrul firmelor specializate de paza. Desi echipa de interventie a ajuns la unitatea unde s-a facut simularea In scurt timp (doua minute si 15 secunde), la fata locului s-a deplasat un singur agent de paza, Alexandru F., care nu avea asupra lui materialele din dotare. Acesta a fost sanctionat contraventional, conform prevederilor Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor si valorilor.
Cu amenzi s-au ales si alti patru paznici, care au fost depistati in neregula in timpul unei actiuni de prevenire. Astfel, au fost depistati dormind In timpul serviciului Marian F., paznic la Casa Memoriala "D.P.Perpessicius", Auras A., paznic la Hotelul Traian si Mihai C., paznic la SC "Demopan" SA - Sectia Moara. De asemenea, la SC "Agrotem" SA, paznicul Constantin D. nu executa serviciul In conformitate cu consemnul postului. Toti au fost sanctionati cu amenda contraventionala In valoare de 100 RON, fiecare.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii