Mergi la conţinutul principal

Paul Musceleanu este campion naţional la canoe 1 - 2000 m

Luni, cu prilejul finalelor Campionatului Naţional de kaiac canoe pentru juniori II şi III, reprezentanţii Clubului Sportiv Municipal Brăila au cucerit 5 medalii, 2 de aur, 2 de argint şi una de bronz. Paul Musceleanu a cucerit titlul naţional la canoe 1 pe distanţa de 2000 m, juniori III, aceeaşi performanţă fiind realizată şi de Mihai Ghionea, Victor Văsii, Ştefan Mureş, Valentin Ghenov, la kaiac 4 pe distanţa de 2000 de metri în concursul cadeţilor. Paul Musceleanu a obţinut medalia de argint la canoe 1 - 1000 m, în concursul juniorilor III şi tot argintul i-a revenit lui George Ene la kaiac 1 - 1000 m, la aceeaşi categorie de vârstă. La kaiac 2 000 m, George Ene şi Ciprian Sârbu s-au clasat pe poziţia a treia. Un alt brăilean, Mihai Pârvu, a fost foarte aproape de medalii la canoe 1, atât pe distanţa de 200 de metri cât şi pe cea de 1.000 de metri, însă în final a ocupat locul al patrulea.
"Rezultatele sunt bune, însă mă aşteptam la mai mult din partea juniorilor II. Ce să spun, s-a văzut diferenţa dintre sportivii care s-au pregătit pe lac şi cei care se antrenează pe Dunăre. Cel puţin noi am resimţit din plin acest lucru", a declarat antrenoarea Florentina Ion.
Vă reamintim că sâmbăta trecută, în finalele juniorilor I, sportivii de la CSM Brăila au obţinut două medalii. Gheorghe Stoian a cucerit argintul la canoe 1 pe distanţa de 200 de metri, iar Alexandru Bătrânu, Ionel Bordianu, Mircea Constantin şi George Beliogu s-au clasat pe pozitia a treia la kaiac 4 - 1000 m.
În total, sportivii de la CSM Brăila au obţinut 7 medalii, 2 de aur, 3 de argint şi 2 de bronz.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro