Mergi la conţinutul principal

Patru romance in topul celor mai bune canotoare din lume in 2007

Patru sportive romane, Georgeta Andrunache, Doina Ignat, Viorica Susanu si Elena Georgescu, se afla in topul celor mai bune zece canotoare din lume in 2007, ocupind pozitiile doi, trei, patru, respectiv cinci in acest clasament intocmit de federatia internationala de specialitate.
Pe primul loc in ierarhia din acest an se afla canotoarea germana Kathrin Boron, cu 20 de medalii de aur si cinci de argint, prima obtinuta in 1990 si ultima in 2007.
Georgeta Andrunache s-a clasat a doua, cu 23 de medalii (17 aur, 5 argint, 1 bronz - prima in 1997, ultima in 2007), urmata de Doina Ignat, cu 27 de medalii (16 aur, 8 argint, 3 bronz - prima in 1991, ultima in 2007), de Viorica Susanu, cu 20 de medalii (14 aur, 4 argint, 2 bronz - prima in 1997, ultima in 2007) si de Elena Georgescu, cu 19 medalii (13 aur, 5 argint, 1 bronz - prima in 1997, ultima in 2007).
In top sint selectionate doar canotoarele active in anul respectiv, care au participat la competitiile internationale de elita si anume Campionatele Mondiale si etapele de Cupa Mondiala.. In intocmirea clasamentului au fost luate in considerare si rezultatele all-time de la Jocurile Olimpice si Campionatele Mondiale. Medaliile olimpice au o pondere de trei ori mai mare decit cele mondiale in aceasta ierarhie.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu