Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Patru pugilisti de la CSO Ianca incearca sa-si asigure calificarea in finale

Dupa un stagiu de pregatire la Braila, cei patru boxeri selectionati de antrenorul George Pertea pentru a participa la etapa de zona a Campionatului National de box pentru copii au plecat duminica spre Ploiesti. Printre ei se numara medaliatii cu bronz de anul trecut, Ionut Stoica si Alexandru Stoica, dar si alti doi sportivi care participa in premiera la o astfel de competitie, Costica Stoica si Cosmin Sorica.
Este lucru mai putin obisnuit ca in sportul de performanta sa acceada doi frati gemeni, cum este cazul lui Alexandru si Costica Stoica, cei doi fiind veri de gradul intii cu Ionut.
Despre ei antrenorul George Pertea a declarat ca fac parte din familii care isi sustin copiii pentru activitatea de performanta si doresc ca acestia sa ajunga cit mai sus.
Referitor la competitia de la Ploiesti, antrenorul sectiei de box de la CSO Ianca a precizat: "Toti sportivii nostri sint foarte bine pregatiti si vor trece cu bine peste aceasta etapa. Mai departe ne propunem un titlu de campion, cu Ionut Stoica, titularul lotului national de cadeti la categoria 54-56 kg si alte trei medalii".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii